Frakt og retur

Levering:

Vi pakker og sender din ordre innen 1-3 virkedager. Levia.no sender alle pakker med postnord. Pakkene blir hentet hos oss hver mandag, onsdag og fredag.

Fast frakt er kr 79 og vi har fri frakt på alle ordre over 799kr (Gjelder ikke møbler og hjemlevering).

Vi tar oss forbehold om å sende pakken din til postkassen hvis vi finner det hensiktsmessig (småvarer).

Retur:

Du har alltid 14 dagers angrerett ved nettkjøp. Ønsker du å returnere varen, så må du dekke fraktkostnaden selv. Da vi som en liten nettbutikk ikke kan dekke dette. 

Er det ønskelig, så kan vi sende deg en returetikett på mail og en faktura (evt vippsoppkrav) på 79kr på returfrakt. Dette kan og være et rimeligere alternativ enn vanlig postsending. Det er opp til deg om du vil benytte deg av returetikett eller om du vil ordne det selv, men vi setter stor pris på om du bruker sporing når du sender varer i retur. Hvis du sender uten, så er det ditt eget ansvar hvis vi ikke har mottatt pakken.

Pengene utbetales til deg innen 14 dager etter at vi har mottatt varene i retur. Det er viktig at varene pakkes forsvarlig.

Feil/Mangler:

Av og til kan det skje at en vare kommer frem knust. Har dette skjedd, så send oss en e-post til post@levia.no med bilde av varen og bilde av esken den kom i.

Har det skjedd en feil og du har fått tilsendt en annen farge/variant av varen, så send gjerne bilde av varen du fikk. Vi ordner alltid opp i slike saker fortløpende, enten ved å betale tilbake eller ved å sende deg nye varer. Du velger selv hvilken løsning du foretrekker av pengene igjen/nye varer.

Sporing:

Vi har ikke mulighet til å følge med på reisen til hver og en enkelt pakke som sendes ut fra oss. Så hvis du ikke får hentemelding, pakken blir sendt feil av postnord o.l. så ta kontakt med oss, så tar vi dialogen med postnord og hjelper deg med saken.

Uavhentet pakke:

Vi må betale frakten på uavhentetede pakker. Så uavhentede pakker belastes med kr 79 (Samme som eventuell returfrakt).  Skal vi sende pakken din på nytt, så belastes det med 150 kr (for frakt begge veier).

 

Hente selv på Bømlo?

Vil du hente ordren din selv på Langevåg, Bømlo. Så er du hjertelig velkommen til det. Send gjerne en e-post til post@levia.no for å avtale henting.