Frakt og retur

Levering:

Vi pakker og sender din ordre innen 1-3 virkedager. Levia.no sender alle pakker med postnord. Pakkene blir hentet hos oss hver mandag, onsdag og fredag.

Fast frakt er kr 89 og vi har fri frakt på alle ordre over 999kr (Gjelder ikke hjemlevering).

Vi tar oss forbehold om å sende pakken din til postkassen hvis vi finner det hensiktsmessig (småvarer).

Retur:

Du har alltid 14 dagers angrerett ved nettkjøp. Ønsker du å returnere varen, så må du dekke fraktkostnaden selv. Da vi som en liten nettbutikk ikke kan dekke dette. Vi har en avtale med postnord, der vi kan sende deg en returkode der du fyller ut informasjon og betaler selv via vipps eller kort, prisene er her fra kr 69,- og oppover. Ta kontakt om vi skal lage en kode til deg. Det er opp til deg om du vil benytte deg av returkode eller om du vil ordne det selv, men vi setter stor pris på om du bruker sporing når du sender varer i retur. Hvis du sender uten, så er det ditt eget ansvar hvis vi ikke har mottatt pakken. 

Pengene utbetales til deg innen 14 dager etter at vi har mottatt varene i retur. Det er viktig at varene pakkes forsvarlig.

Feil/Mangler:

Av og til kan det skje at en vare kommer frem knust. Har dette skjedd, så send oss en e-post til post@levia.no med bilde av varen og bilde av esken den kom i.

Har det skjedd en feil og du har fått tilsendt en annen farge/variant av varen, så send gjerne bilde av varen du fikk. Vi ordner alltid opp i slike saker fortløpende, enten ved å betale tilbake eller ved å sende deg nye varer. Du velger selv hvilken løsning du foretrekker av pengene igjen/nye varer. Er ikke varen lenger på lager, så vil du bli refundert.

Sporing:

Vi har ikke mulighet til å følge med på reisen til hver og en enkelt pakke som sendes ut fra oss. Så hvis du ikke får hentemelding, pakken blir sendt feil av postnord o.l. så ta kontakt med oss, så tar vi dialogen med postnord og hjelper deg med saken.

Uavhentet pakke:

Vi må betale frakten på uavhentetede pakker samt pakke ut og sette på plass varene . Så uavhentede pakker belastes med kr 99.  Skal vi sende pakken din på nytt, så må det betales kr 89 ekstra (for frakt og håndtering av ordren).

 Husk at du alltid kan utsette hentefristen med en uke i posrnord appen.

Hente selv på Bømlo?

Vil du hente ordren din selv på Langevåg, Bømlo. Så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til det. Send gjerne en e-post til post@levia.no for å avtale henting.